Η Εταιρεία

Η Εταιρεία μας

Η T.E.S.S ( Tranoudis Engineering & Surveying Solutions ) προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, καλύπτοντας πλήθος εφαρμογών στον χώρο της τοπογραφίας και της μηχανικής.

tess company

Από χαράξεις , αποτυπώσεις και οριοθετήσεις γεωτεμαχίων , μέχρι φωτοερμηνείες αεροφωτογραφιών και χωροθετήσεις φωτοβολταϊκών πάρκων.

Με εμπειρία σε συμβολαιογραφικές πράξεις, οικοδομικές άδειες, Κτηματολόγιο, δασαρχείο και άλλες διαδικασίες, η T.E.S.S εξασφαλίζει τεκμηριωμένες λύσεις.

Σε συνεργασία με πιστοποιημένο εργαστήριο, προσφέρει βαθμονομήσεις – ογκομετρήσεις σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Από αρχιτεκτονικά σχέδια και άδειες δόμησης μέχρι ρυθμίσεις ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ και δικαστικές πραγματογνωμοσύνες, η εταιρεία είναι διακεκριμένη για το ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών που προσφέρει.

Η T.E.S.S ( Tranoudis Engineering & Surveying Solutions ) διαγράφει το μονοπάτι της καινοτομίας στη παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών τοπογραφίας.

Με τη χρήση των πιο προηγμένων μέσων μέτρησης και την ενσωμάτωση geolocation drones , εκτοπίζει τα όρια της τεχνολογίας για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες κάθε πελάτη. Η νεανική αυτή εταιρεία διακρίνεται για τη φρεσκάδα , τον επαγγελματισμό και τη προσήλωση της στο τομέα της.

Μετάβαση στο περιεχόμενο