Ο Ιδρυτής

Ο τοπογράφος και ιδρυτής της T.E.S.S

Στα βάθη της τεχνικής καινοτομίας , ο τοπογράφος και ιδρυτής της T.E.S.S ( Tranoudis Engineering & Surveying Solutions ) Τρανούδης Ιωάννης, με την αφοσίωση του στην υψηλή ποιότητα και τη στοχοθεσία στις ανάγκες του κάθε πελάτη, αναδεικνύει την εταιρία ως πρωτοπόρο στο κλάδο της.

idritis

Γεννημένος το 1980, με διαμονή στην Αθήνα και παρακολούθηση όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης μέχρι την αποφοίτηση από το Γενικό Λύκειο, το 2004 ολοκληρώνει τις σπουδές του στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας με το Πτυχίο του Τεχνολόγου Τοπογράφου Μηχανικού.

Θα εργαστεί σε μεγάλη μελετητική εταιρεία  και μετέπειτα σε Αιολικά Πάρκα και θα συμμετέχει εκ τοτε σε συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν θέματα Μηχανικών. Το 2011 ιδρύει το παρόν Τεχνικό Γραφείο με έδρα το σημερινο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Αττικής και ξεκινά την ενασχόληση με ιδιωτικά έργα και μελέτες σε αντικείμενα του Τοπογράφου Μηχανικού προς ιδιώτες, τοπικές επιχειρήσεις και εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Σημαντικές συνεργασίες με τεχνικά γραφεία άλλων ειδικοτήτων έως σήμερα βοηθούν στην πλήρη και άρτια ολοκλήρωση κάθε έργου, ενώ υφίσταται ως και σήμερα άρτια συνεργασία ως ISO 9001:2015 – ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ / ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΔΠ με τη TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Από το 2010 είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο τεχνολόγων μηχανικών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, ενώ από το 2020 έγινε πιστοποιημένος κάτοχος διπλώματος πιλότου ΣΜΗΕΑ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο